NAVIGATE.
Behind the blog / Contact
Blog challenges
Where I shop
Wishlist
Selling my wardrobe
Home

Parfait by Affinitas Sophia

Tags: , , ,

(Suomeksi kuvien alla)

Hello my lovies,

A while ago I was offered a chance to try out a bra and briefs set from Parfait by Affinitas. The brand has only come up to G-cup before, but after lots of feedback they decided to extend their sizing up to K-cup in some styles – and that piece of news made me SO HAPPY. I have been coveting after the Charlotte-set since I heard about the size extension, but the set I was sent was Sophia. I do admit that I was disappointed for a few seconds, but I assure you that the feeling left me as soon as I put the bra on.

I was sent the underwired lace bra and high waisted briefs (Sophia-range also comes in cup sizes D-G in a padded bra, a camisole with hidden bra and hipster briefs). I was sent them in sizes 38J and XXL.

I asked for 38J, hoping it would be right (as we all know sizing differs between brands), and that is the size that I am in Curvy Kate bras. Thankfully the sizing is perfect for me. The bra comes with a wide, strong back with 4 hooks, and it’s made of gorgeous black lace. The central core is flat against my skin, and the wide back feels really supportive.

The knickers are highwaisted and stretchy, which means they actually fit me! I was sure that they would be too small and sit underneath my belly, but NO. They are perfect!

I really adore this set, and I definitely recommend you give it a try if you are in a size range 30-40 D-K. Click here for a store locator for both online and high street retailers who sell Parfait by Affinitas.

And yes, one day (hopefully soon) Charlotte will be mine as well!

Heippa!

Jokin aika sitten mulle tarjottiin mahdollisuutta kokeilla Parfait by Affinitasin alusasusettiä. Merkin liivejä on aikaisemmin tehty vain G-kuppiin asti, mutta runsaan asiakaspalautteen ansiosta he lisäsivät kokoja tietyissä malleissa K-kuppiin asti. Tämä uutinen sai kyllä minut (ja varmasti monet muutkin) todella iloiseksi! Tuosta lähtien olen kuolannut Charlotte-setin perään, sillä se on aivan järjettömän ihana! Setti joka mulle lähetettiin, oli kuitenkin Sophia. Hetkellinen pettymys loppui kuitenkin heti, kun puin liivit ylleni.

Sophia-sarjaan kuuluu kuppikoissa D-G myös topatut liivit, aluspaita jossa piilotetut liivit ja hipster-alushousut, mutta mulle lähetettiin kaarituelliset pitsi-liivit ja korkeavyötärölliset alushousut. Nämä pyysin koossa 85J ja XXL.

Kaikkihan me tiedämme, että liivien koko ja istuvuus on erilaista eri merkkien ja mallien liiveissä, mutta pyysin koon 85J, koska olen tätä kokoa Curvy Katen liiveissä. Onneksi ihme tapahtui, ja tämä on oikea kokoni myös Sophiassa. Liivit istuvat täydellisesti, kaarituet ovat ihoani vasten ja neljän hakasen leveä ympärysnauha on todella tukeva.

Entäs alushousut sitten? Olin varma etteivät ne mahtuisi, mutta nekin on täydelliset! Korkea vyötärö mahdollistaa sen, että ne mahtuvat, toinen malli olisi jäänyt viehättävästi mahan alle ;).

Mä olen todella onnellinen tästä setistä, ja suosittelen kaikkia kokeilemaan, jos olet ympäryseltäsi kokoa 90 tai alle, ja kuppikooltasi D-K. Tästä linkistä näkee missä kaupoissa Parfait by Affinitasia myydään, ja jotkut nettikaupoista listalla lähettävät myös ulkomaille.

Ja kyllä, joku kaunis päivä hankin itselleni myös sen Charlotte-setin! ;)

Bra and briefs were gifted to me / Alusasusetti blogin kautta saatu

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: