NAVIGATE.
Behind the blog / Contact
Blog challenges
Where I shop
Wishlist
Selling my wardrobe
Home

Yours Clothing discount code

Tags: ,

(Suomeksi kuvan alla)

Hello my lovelies,

Have you ever ordered from Yours Clothing? Maybe you haven’t even heard of them? They are an UK based plus-size retailer, and they ship internationally. The list of countries and delivery prices can be seen here (and no bigger delivery costs than £10). So yes, you should definitely check them out if you haven’t already – and I have a great discount code to all new customers, UK or international. Use code ‘BLOGGER12‘ to get £10 off purchases of £20 or over.

Here’s an outfit that is definitely on my wishlist:


Black eyelash cardigan, £28 | Leopard print/red scarf, £7 | Fringed bag, £28 | Leopard print/black ankle boots, £30 | Varsity tee, £14 | Black maxi skirt, £23

Heippa!

Olettekos koskaan tilanneet Yours Clothingilta? Oletteko edes tietoisia tästä kaupasta? Kauppa on brittiläinen, mutta he lähettävät tilaukset myös ulkomaille, ja postikulut Suomeen ovat 7 puntaa. Tämä ei mielestäni ole todellakaan paljoa, varsinkin kun tähän hintaan saa tilata 12 tuotetta yhdessä paketissa. Jos ette ole tilanneet heiltä aiemmin, niin nyt olisi hyvä tilaisuus :). Mulla on tarjota teille alennuskoodi, joka toimii kaikille uusille asiakkaille. Ilmoittakaa kassalla koodi ‘BLOGGER12‘, niin saatte 10 puntaa pois tilauksesta joka on 20 puntaa tai yli.

Yllä olevassa kollaasissa on asu, joka tällä hetkellä on ehdottomasti mun toivelistalla!

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: