NAVIGATE.
Behind the blog / Contact
Blog challenges
Where I shop
Wishlist
Selling my wardrobe
Home

TWC turns 2 giveaway: Junarose

Tags: , ,

(Suomeksi kuvien alla)

Hello my lovelies,

It’s time to post the next one of my blog birthday giveaways, yay! (If you haven’t seen the Curvy Kate one, you still have 5 days to enter here.) This time the prize comes from the Danish plus-size brand Junarose. They do super trendy clothing for plus-size women in sizes 14-26 (42-54 EU), and the quality of the clothes is spot on. Whether you already love them, or you are eager to give them a first try.. here’s your chance! You can win these items in your size: Lemon dress, Amigo cardigan and Puma scarf. I have the dress (see my post here) and the scarf myself, and I absolutely love them both. Below are images of the items, and a collage of an example outfit with brown accessories and bright lippy – I’d love to wear that myself!

So, do you want to win this lovely combo? All you need to do is to leave me a blog comment telling me where you’d wear these items if you’d win them (work, shopping trip, date…). After that please fill in the Rafflecopter below, and you are entered :)! Good luck!

Ps. Unfortunately this giveaway is open only to the residents of countries that Junarose ships to (Austria, Belgium, Denmark, Finland, France, Germany, Ireland, Italy, Netherlands, Norway, Spain, Sweden, Switzerland and United Kingdom).


Heippa!

Nyt olisi sitten aika paljastaa toinen blogi-synttäri arvonnoistani! (Jos ette nähneet Curvy Kate-arvontaani vielä, niin vielä on 5 päivää aikaa osallistua täällä.) Tämä palkinto tulee sitten Tanskasta ja Junaroselta. Junarose tekee trendikkäitä vaatteita plussa-kokoisille naisille kokohaarukalla 42-54, ja laatu on myös todella kohdallaan. Joko jo tunnet brändin, tai olet innokas kokeilemaan eka kertaa.. niin tässä on mahdollisuutesi! Voit voittaa seuraavat tuotteet omassa koossasi: Lemon-mekkoAmigo-villatakki ja Puma-huivi. Mulla on tämä mekko (postaus löytyy täältä) ja huivi itselläni, ja voin kyllä sanoa, että ovat aivan ihania. Yläpuolella näkyy ensin kuva näistä kolmesta tuotteesta, ja sitten kollaasi jossa on esimerkki-asu johon lisäsin ruskeat kengät ja laukun, sekä kirkkaan huulipunan – pukeutuisin tuohon asuun itse oikein mielelläni!

Eli haluatkos voittaa tämän asun? Sun tarvitsee ainoastaan jättää mulle blogi-kommentti missä kerrot missä käyttäisit näitä vaatteita jos voittaisit (töissä, shoppailureissulla, treffeillä…). Tämän jälkeen vain täytä allaoleva Rafflecopter, ja olet mukana arvonnassa :)! Onnea!

Ps. Jos satut olemaan suomalainen, joka asuu ulkomailla, niin tiedoksi, että tähän arvontaan voi osallistua vain maista, joihin Junarose toimittaa tuotteita (Alankomaat, Belgia, Espanja, Irlanti, Iso-Britannia, Italia, Itävalta, Norja, Ranska, Ruotsi, Saksa, Suomi, Sveitsi ja Tanska).

a Rafflecopter giveaway

 

 1. Mh says: February 2, 2014 5:33 PM

  I would wear this out to lunch with friends :) xx

 2. Verena Hammond says: February 2, 2014 5:35 PM

  The cardigan looks so comfy and cosy I would wear this to a nice romantic walk through the woods withe hubby and a delicious meal later :D

 3. karen says: February 2, 2014 5:56 PM

  Wow! What a prize! There are so many places I could wear this but would love it for a cinema and meal out with my hubby! x

 4. Tamara says: February 2, 2014 6:07 PM

  I would wear this to so many places, i could not name them all! this is a lush looking outfit and is such a great giveaway so thank you for it :D x

 5. Johanna says: February 2, 2014 6:12 PM

  Käyttäisin noita kun menisin moikkaamaan kaveria kahville :)

 6. Lucy Earnshaw says: February 2, 2014 6:16 PM

  I’d wear it on my monthly date night! It’s my new year resolution to do date night with my hub and this would be perfect for a walk in the nature reserve and a gorgeous pub dinner we’ve been planning!

 7. Julie Kofoed says: February 2, 2014 6:26 PM

  Definately workwear :D and nice for going out after work as well

 8. Danielle Jeffery says: February 2, 2014 6:30 PM

  I would wear this shopping and then for a meal as its looks comfortable and stylish I would love to try this brand they carry a lot of gorgeous products on their website.

 9. Elena says: February 2, 2014 6:31 PM

  That cardi looks so snuggly <3 I'd wear it for a cosy day xx

 10. Nikki Sumner says: February 2, 2014 6:32 PM

  This would be my go to weekend outfit x

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: