NAVIGATE.
Behind the blog / Contact
Where I shop
Wishlist
Selling my wardrobe
Home

Isabel & Ruben Todelo for Lane Bryant giveaway

Tags: , ,

(Suomeksi kuvien alla)

Hello lovies,

I was sent a surprise by the lovely people at Lane Bryant earlier this week. They sent me a tee and a tote bag from the upcoming capsule collection that Isabel & Ruben Todelo have designed for the brand. You will see the bag in an outfit post later, but I decided to share the love and do a giveaway with the t-shirt. The tee is US size 22/24, which is around 26 in UK sizes, but would look cool oversized too. Please enter by filling in the Rafflecopter at the bottom of this post. Leaving a comment telling me what you’d wear with the tee is the only mandatory bit, but you can get more entries from social medias too. Oh, and the giveaway is open worldwide :).

The shirt has an asymmetrical hem and a necklace print with some studs and diamantes. The retail price for the tee will be $60. Below are photos of Beck of The Manfattan Project and Marcy of The Marcy Minute looking fabulous in the tee so you see how it looks on gorgeous women like you. So enter if you want to rock this piece of Lane Bryant’s first designer collaboration too!

Heippa!

Tämän viikon alkupuolella sain postissa yllärin Lane Bryantilta. Sain heiltä t-paidan ja laukun heidän tulevasta mallistostaan, joka on Isabel & Ruben Toledon suunnittelema. Kyseessä on merkin ensimmäinen designer-yhteistyömallisto. Laukun tulette näkemään tulevaisuudessa asupostauksessa, mutta ajattelin ‘jakaa rakkautta’, ja antaa teille mahdollisuuden voittaa t-paita itsellenne. Paita on USA kokoa 22/24, joka on EU koossa 54/56, mutta Lane Bryantin koot ovat vähän pieniä, eli sanoisin sen olevan enemmänkin 52/54. Mutta vaikka olisit vähän tuota pienempi, niin kannattaa osallistua, paita näyttää varmasti hyvältä reilunakin. Osallistua voit täyttämällä alla olevan Rafflecopterin. Ainoa pakollinen osa on jättää mulle blogikommentti jossa kerrot millaiseen asuun yhdistäisit tämän paidan, mutta siellä on tapoja joista saada lisäpisteitäkin :). Ja tätä on varmaan turha sanoa, kun kerran kirjoitan suomeksikin, mutta kisa on tosiaan voimassa kaikkialle maailmaan.

Ylläolevista kuvista näette, että paidassa on epätasainen helma ja kaulakorupainatus. Korussa on jonkin verran myös niittejä ja ‘timantteja’. Paidan hinta kaupoissa tulee olemaan 60 dollaria. Yllä on kuvat myös The Manfattan Projectin Beckistä ja The Marcy Minuten Marcystä, jotta näkisit miltä paita näyttää plussabloggereilla. Kivat lookit tytöillä :)! Eli ei kun osallistumaan!

a Rafflecopter giveaway

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: