NAVIGATE.
Behind the blog / Contact
Where I shop
Wishlist
Selling my wardrobe
Home

Pastel Dreams

Tags: , , , , , , , , , , , ,

(Suomeksi kuvien alla)

Hello my lovies,

About a month ago I was lucky to be invited to a lovely dinner hosted by Marisota. The dinner was to celebrate the launch of new range AVA by Mark Heyes. It was lovely to spend time with my fellow bloggers, and to meet Mark as well, he seemed like a really nice guy. As a part of the goodie bag for the event we got the chance to choose a few items from the range, and I chose a collarless coat and a studded blouse. The coat is a real bargain at £49, as it feels and looks really luxurious – well done Marisota and Mark!

The blouse actually comes with a cami, but I decided not to wear it. You know me and my love of all things sheer. AND how can I not show this gorgeous Curvy Kate Portia-bra as well? Am I right ;)?!


Coat*: 24, Marisota | Blouse*: 26, Marisota | Skirt: 24, Simply Be (similar at Simply Be) | Tights: E, We Love Colors | Boots: Evans | Bra*: Curvy Kate | Glasses: Select Specs | Lippy: Maybelline Color Sensational Vivids in Brazen Berry

Takki*: 24 UK, Marisota | Paita*: 26 UK, Marisota | Hame: 24 UK, Simply Be (saman tyylinen Simply Be:llä) | Sukkikset: E, We Love Colors | Saappaat: Evans | Rintsikat*: Curvy Kate (saatavilla: Simply Be, Lumilingerie) | Rillit: Select Specs | Huulipuna: Maybelline Color Sensational Vivids in Brazen Berry

Heippa!

Noin kuukausi sitten sain kutsun Marisotan järjestämälle illalliselle, ja illallisella juhlittiin merkin uutta AVA by Mark Heyes-mallistoa. Marisota ei valitettavasti toimita Suomeen, mutta kuuluu samaan konserniin kuin Simply Be, eli osa malliston tuotteista löytyy Simply Be:n EU-kaupasta. Illallisella oli kiva viettää aikaa bloggaaja-kavereiden kanssa, ja Mark itse vaikutti oikein mukavalta mieheltä. (Hän on siis kuuluisa stylisti täällä Briteissä.) Osana tapahtuman goodie bagiä oli se, että saimme valita mallistosta pari tuotetta joista pidimme eniten. Valitsin siis kuvissa näkyvän takin ja paidan. Paitaan kuuluu oikeasti musta alustoppi, mutta minähän rakastan läpinäkyviä paitoja, joten päätin jättää alustopin pois. Päällä oli kauniit ja istuvat Curvy Katen Portia-rintsikat, joten niiden sietääkin näkyä ;)!

SHOP THE POST / SHOPPAA ASU

Photos: / Kuvat: Mimmi

* denotes a gifted item / * tuote blogin kautta saatu

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: