NAVIGATE.
Behind the blog / Contact
Blog challenges
Where I shop
Wishlist
Selling my wardrobe
Home

Junarose: December

Tags: , , , , , , , , ,

(Suomeksi kuvien alla)

Hello my lovelies,

As you probably know, I’m one of the blogger ambassadors for the Danish brand Junarose (more about it in this post), and as a part of that I get to pick a few items from them every month. In December I went for the Lemon dress, and I’m really happy with my choice! The ‘waistband’ of the dress is much lower than in my usual skater shapes, which makes it a great new addition to my wardrobe. I also love the zip detail at the back! The dress works well with the socks and boots (see, the boots again, haha), and the jacket compliments it in my opinion. By the way, the bomber jacket is the last item I won from in Beck‘s 17 Sundays-giveaway, and it might be the one that I love the most!Jacket: 26 AU, 17 Sundays | Dress*: XXL, Junarose | Socks: ages old (similar at M&S) | Boots: River Island | Bag*: Just Fab | Necklace: Forever 21 – gift from Dani (similar at ASOS) | Glasses: Select Specs | Lippy: Lumene Wild Rose Lipstick in 62, Smiling Lips

Takki: 26 AU, 17 Sundays | Mekko*: XXL, Junarose | Sukat: ikivanhat | Kengät: River Island | Laukku*: Just Fab | Kaulakoru: Forever 21 – lahja Danilta (saman tyylinen ASOS:illa) | Rillit: Select Specs | Huulipuna: Lumene Wild Rose Huulipuna sävy 62, Hymyhuulet

Heippa!

Niinkuin varmaan jo tiedätte, olen yksi tanskalaisen Junarosen bloggeri-lähettiläistä (lisätietoa englanniksi tässä postauksessa), ja osana tätä ohjelmaa saan joka kuukausi valita pari tuotetta heiltä. Joulukuussa valitsin Lemon-mekon, ja olen kyllä todella tyytyväinen valintaani. Mekon ‘vyötärönauha’ on paljon alempana kuin yleisissä skater-mallisissa mekoissani, joten se tuo kivaa vaihtelua vaatekaappiini. Tykkään myös selän vetoketju-yksityiskohdasta! Mekko toimii hyvin näiden polvisukkien ja kenkien kanssa (joo-o, taas nää kengät, haha), ja mielestäni tämä takki vain korostaa mekon ihanuutta. Muuten, tämä bomber-takki on viimeinen vaatteista jotka voitin Beck:in 17 Sundays-arvonnassa, ja tämä taitaa olla lempparini kaikista!

* denotes a gifted item / * tuote blogin kautta saatu

  1. Sarah S says: January 16, 2014 3:26 AM

    I love the whole outfit, but I’m really loving those knee-socks paired with those clunky, gorgeous boots! That’s definitely something to play with.

    • Hanna says: January 16, 2014 9:54 AM

      Thanks Sarah :)! Yeah, these boots are the best purchase ever!

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: